uvařila 11. 9. 2020 16:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 9. 2020 16:08
dýně, mouka hladká, máslo, cukr krystal, ořechy mleté, mléko, prášek do perníku, skořice, koření hřebíček, vejce, sůl, tvaroh měkký, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, máslo, cukr moučkový, tuk
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí