uvařila 26. 10. 2010 22:12
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2010 22:12
mouka hladká, mléko, máslo, droždí, sůl, maso kuřecí, paprika sušená sladká, cibule, rajče loupané, koriandr, koriandr sušený, chilli, sůl, olej, tuňák v konzervě, rajče loupané, cibule, česnek, cibulka zelená, chilli, pepř, sůl, žloutek, pečící papír
Pečeme s Ivou: Velikonoční zajíčci ozdobí každý sváteční stůl a potěší všechny koledníky. S jejich přípravou rády pomohou i děti.
Vše, co jste chtěli vědět o čaji a báli se zeptat: Čím se liší zelený a černý a jak ho vlastně správně uvařit?
Francouzská „pizza“ se slaninou a cibulí: Alsaský slaný koláč tarte flambée si zamilujete!