uvařila 19. 3. 2016 16:42
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 3. 2016 16:42
prsa drůbeží, kýta vepřová, sůl, pepř, bazalka čerstvá, cukr, koření grilovací, chilli, žampióny, cibulka jarní, rajče loupané, kukuřice mražená, fazole bílé, fazole červené, protlak, tortilla, smetana zakysaná,
Poctivý punčák vonící rumem. Upečený podle receptu Josefa Maršálka bude lepší než z cukrárny
Rychlá „nouzová“ polévka: Voní bylinkami, báječně chutná, a přitom na ni stačí jen pár surovin, které máte běžně doma
Jak poznat v obchodě kvalitní chleba? Všímejte si barvy bochníku, pevnosti kůrky i pružnosti střídky, říká expertka Hana Nykodymová