uvařila 17. 7. 2021 15:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 7. 2021 15:35
vejce, mouka polohrubá, mléko, droždí čerstvé, cukr krystal, olej, sůl, švestky, cukr vanilkový, cukr moučkový, mouka hrubá, máslo, tuk, mouka hrubá
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Jak na výborný máslový krém: Základ lze ochutit pudinkem, vyšlehaným sněhem z bílků, ale i čokoládou, kávou či oříšky
Vatikánský chléb štěstí voní skořicí a mandlemi. Podle tradice byste jej ale vždy měli poslat dál, jen tak přináší štěstí
Kokosové mléko dávám i do segedínu, prozradila Vilma Cibulková. Jiřinu Bohdalovou naučila vepřové maso na kari