uvařila 27. 4. 2014 18:16
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 4. 2014 18:16
mouka hladká, sůl, droždí čerstvé, voda, víno bílé suché, olej olivový, olej olivový, rozmarýn čerstvý, sůl mořská, olivy zelené, ančovičky v oleji, ančovičky v oleji, šalvěj čerstvá, olej olivový, sůl hrubá, šalvěj čerstvá, olivy černé, tymián čerstvý, olivy černé, tymián, koření oregáno, olej
Francouzská cibulačka: Božský vyprošťovák, který se dostal z tržiště až na královský stůl
Mojito Pavlova od Terezy z Peče celá země: Slavný dezert spojený s ještě slavnějším koktejlem nadchne každého
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle