uvařila 3. 10. 2024 16:05
Dýňový perník s hruškovým rozvarem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 10. 2024 16:05
Dýňový perník s hruškovým rozvarem
dýně hokkaido, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, olej, mouka polohrubá, mouka hladká, kakao, prášek do perníku, mléko, ořechy vlašské, rozinky, olej, kokos strouhaný, marmeláda, čokoláda na vaření, tuk ztužený
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Rolovaná zmrzlina: Původně asijský hit zvládnete vyrobit podle našeho návodu i doma!
Wedge salát aneb "klínový salát" se slaninou a nivou zasytí i v chladných dnech. Příprava je velice snadná