uvařil 8. 8. 2010 13:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 8. 8. 2010 13:08
krkovička bez kosti, koriandr sušený, pepř mletý, tymián, chilli, římský kmín mletý, majoránka sušená, koření oregáno sušené, paprika sušená sladká, cibule sušená, česnek granulovaný, skořice, olej olivový, jogurt bílý, cibule, česnek
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?