uvařil 12. 1. 2013 21:41
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 1. 2013 21:41
vejce, cukr, olej, mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, šlehačka, ztužovač šlehačky, pomazánkové máslo, cukr moučkový, mandlové aroma, čokoláda na vaření, máslo, mléko
Kde se levně najíst v Karlových Varech? Obědové menu za 169 Kč pořídíte dál od centra, plněná bageta vyjde na 45 Kč
Jak využít zbylé husí sádlo a kosti z pečínky? Ze sádla bude skvělá pomazánka, z kostí parádní vývar
Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku