uvařila 27. 11. 2011 19:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 11. 2011 19:56
mouka hladká, cukr, kakao, kypřící prášek do pečiva, sůl, vejce, olej, voda, ocet, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr vanilkový, čokoláda oříšková
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Recepty ze zelených fazolek: Zkuste je podle Marcela Ihnačáka nebo zapečené se strouhankou
Pomazánka maceška: Prvorepubliková delikatesa se dělá dodnes. Víte, z čeho?
Ljutenica podle receptu bulharské babičky: Paprikovou delikatesu podobnou ajvaru oceníte k masu i jako pomazánku na pečivo