uvařila 28. 8. 2014 18:55
Měkké maso vyjmeme,uchováme v teple a šťávu zahustíme a dochutíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 8. 2014 18:55
Měkké maso vyjmeme,uchováme v teple a šťávu zahustíme a dochutíme
maso hovězí, cuketa strouhaná, slanina debrecínská, cibule, šalvěj, hořčice, olej, solamyl, sůl, pepř mletý, voda
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka Taylor Swift miluje řízek, vodku s colou a tohle hovězí, dušené na víně
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
Špagety marinara: Základem jsou čerstvá rajčata, voňavé středomořské bylinky a troška parmazánu, přípravu lehce zvládne i začátečník