uvařila 3. 3. 2017 20:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 3. 2017 20:55
cukr moučkový, máslo, mléko, vejce, mouka polohrubá, kakao, prášek do pečiva, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, mouka polohrubá, tresť mandlová sladká, poleva čokoládová
7 cukrářských rad, jak na dokonalý mazanec: Díky triku s vodou v troubě těsto nepopraská, pečicí papír zabrání připálení
Nejlepší česneková pomazánka nejen na Silvestra: Čím ji dochutit, aby byla lahodná a pálivá tak akorát? Roli hrají bylinky
Babské rady pro lepší sklizeň: Před plísněmi chrání rajčata a okurky postřik z mléka a výluh z česneku, postřik z kapradin odpudí slimáky