uvařila 2. 9. 2014 22:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2014 22:27
mouka hladká, mouka celozrnná, vejce, máslo, cukr krystal, voda, kypřící prášek do pečiva, sůl, dýně hokkaido, cukr krystal, med, vejce, žloutek, tvaroh polotučný, skořice mletá, sůl, zázvor mletý, ořech muškátový, koření nové koření, koření hřebíček, olej, rozinky, rum
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny