uvařil 23. 11. 2014 00:35
FRGÁLE TVOŘENÉ NA DNECH Z DORTOVÝCH ROZKLÁDACÍCH FOREM
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 23. 11. 2014 00:35
FRGÁLE TVOŘENÉ NA DNECH Z DORTOVÝCH ROZKLÁDACÍCH FOREM
mouka hladká, mouka hrubá, cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek, máslo, sůl, kůra citronová, mléko, droždí sušené, povidla hrušková, badyán, skořice, rum, drobenka, máslo, rum
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně