uvařil 20. 12. 2009 18:04
Těsto rozdělíme na poloviny, vyválíme a pak zploštíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 12. 2009 18:04
Těsto rozdělíme na poloviny, vyválíme a pak zploštíme
mléko, vejce, máslo, cukr, sůl, citron, mouka hladká, droždí sušené, hrušky sušené, káva, čokoláda hořká, čokoláda, máslo, mouka
9 nejlepších jídel se zelím: Zahřejte se zelňačkou, holubkami, zelňáky nebo lepenicí!
Drahá Praha? Na koupalištích dáte 90 Kč za jednu palačinku s cukrem, smažák vyjde na 169 Kč a točená zmrzka na 50 Kč
Opravdu je jelení lůj z jelena? Přírodní balzám na rty si můžete vyrobit i doma