uvařila 5. 7. 2011 20:46
na tuku osmažíme slaninu,mrkev s celerem,přidáme až na játra všechny zbývající suroviny a dusíme 25minut.Pak přidáme játra a ještě 15minut doděláváme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 7. 2011 20:46
na tuku osmažíme slaninu,mrkev s celerem,přidáme až na játra všechny zbývající suroviny a dusíme 25minut.Pak přidáme játra a ještě 15minut doděláváme.
játra husí, tuk, olej, mrkev, celer, cibule, rajče, víno červené, marmeláda rybízová, bujón zeleninový, bylinky zelené
Anna Jagellonská: „Matka národa“ měla každý den na talíři hovězí vývar, často i úhoře, volavku nebo jeřába
Na dvoře Rudolfa II: O půstu se jedly palačinky ze štičích jiker a úhoř se pekl nadívaný kapřím masem
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí