uvařil 11. 1. 2025 15:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 11. 1. 2025 15:24
mouka hladká, mouka hrubá, máslo, cukr moučkový, droždí, žloutek, mléko, sůl, žloutek, máslo, rum, cukr moučkový, hrušky sušené, jablko, povidla švestková, cukr, perník, skořice, koření hřebíček, badyán, rum
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Domácí pesto z medvědího česneku jen z pár ingrediencí: Hodí se do rizota i k masu a při správném skladování vydrží až půl roku
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému