uvařila 25. 1. 2015 17:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2015 17:30
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, olej, voda, kakao, jablko, máslo, šťáva citronová, skořice, cukr vanilkový, voda, cukr krupice, pudink kokosový, ztužovač šlehačky, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, tuk, mouka hrubá
8 skvělých tipů, jak využít ocet v kuchyni: Pomůže osvěžit plast, vyleštit příbory a zbavit lednici bakterií
Herce Lukáše Hejlíka žena doma k vaření moc nepouští, ale dokonalé italské dýňové rizoto má „povoleno“
Jak na zadělávané dršťky: Se smetanovou omáčkou, slaninou a divokým kořením jsou vynikajícím a levným jídlem