uvařila 25. 1. 2015 17:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2015 17:35
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, olej, voda, kakao, jablko, máslo, šťáva citronová, skořice, cukr vanilkový, voda, cukr krupice, pudink kokosový, ztužovač šlehačky, smetana ke šlehání, smetana zakysaná, tuk, mouka hrubá
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!
Rustikální, retro, či skandinávské? Vylaďte vánoční výzdobu do posledního detailu!
Jak na skvělý nadýchaný dýňový chléb? Upečte si ho voňavý a krásně křupavý, uplatní se pak na svačinu i k večeři