uvařila 27. 2. 2011 20:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2011 20:19
mouka polohrubá, cukr krupice, žloutek, tuk, mléko, droždí čerstvé, cukr vanilinový, sůl, kůra citronová, ořech muškátový, jablko, koření hřebíček, skořice, voda, cukr, cukr krupice, mouka polohrubá, cukr, tuk, tuk
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima