uvařila 27. 2. 2011 20:21
Hrnkem rozumíme klasický 1/4 litrový hrnek naplněný 1 cm pod okraj
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2011 20:21
Hrnkem rozumíme klasický 1/4 litrový hrnek naplněný 1 cm pod okraj
mouka polohrubá, cukr krupice, žloutek, tuk, mléko, droždí čerstvé, cukr vanilinový, sůl, kůra citronová, ořech muškátový, jablko, koření hřebíček, skořice, voda, cukr, cukr krupice, mouka polohrubá, cukr, tuk, tuk
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky