uvařila 17. 2. 2012 12:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2012 12:28
mouka polohrubá, cukr moučkový, tvaroh měkký, olej, sůl, cukr vanilkový, prášek do pečiva, jablko, šťáva citronová, smetana ke šlehání, smetana kysaná, vejce, cukr, pudinkový prášek, marmeláda brusinková, brusinky sušené, ořechy vlašské, tuk, kokos
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí