uvařila 14. 2. 2013 20:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2013 20:34
čokoláda tmavá, máslo, káva instantní, mouka hladká, prášek do pečiva, soda jedlá, cukr přírodní, cukr krupice, kakao holandské, vejce, podmáslí, čokoláda, smetana ke šlehání, cukr krupice, fondán, potravinářské barvivo, zdobení cukrářské (pecičky)
Palačinky ze zakysané smetany: Jsou neuvěřitelně vláčné a neobvyklé těsto se musí dostatečně dlouho odležet
Jak si v letadle objednat nejméně rizikové jídlo, které navíc dostanete mezi prvními? Jistí to asijská a bezmasá kuchyně, říká expertka
Přečkejte zbytek zimy v kuchyni. Inspirujte se a pochutnejte si