uvařila 8. 6. 2020 01:26
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 6. 2020 01:26
mouka hladká, mléko, jahodová marmeláda, máslo, cukr krupice, bílek, extrakt vanilkový, prášek do pečiva, sůl, šťáva citronová, potravinářské barvivo červené, mléko, smetana ke šlehání, mléko kondenzované neslazené, extrakt vanilkový, jahodová marmeláda, smetana, jahodová marmeláda
Přezrálé banány jako skvělá surovina na pečení: Upéct z nich můžeme voňavou bábovku, klasický chlebíček i jednoduché lívance
Babské rady v kuchyni: Čím vyčistit mastný sporák a jak na ucpaný odpad bez chemie?
Omáčka z čerstvých okurek připomíná koprovku: Lehký pokrm na teplé dny, který voní bylinkami a osvěží kyselostí