uvařila 20. 10. 2020 14:23
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 10. 2020 14:23
cukr krupice, pyré dýňové, mouka hladká, extrakt vanilkový, koření dýňové, soda jedlá, vejce, sůl, tvaroh ve vaničce, smetana zakysaná, cukr moučkový, extrakt vanilkový, čokoláda, koření nové koření, koření hřebíček, skořice mletá, ořech muškátový, zázvor mletý
Vyzkoušeli jsme, jak vaří kuchař národního týmu: Martin Svatek v Táboře nabízí gastronomický zážitek za přijatelnou cenu
Jak na tradiční Masarykovo cukroví? Dokonalému výsledku prospěje namočení ořechů i odležení těsta, pak bude chuť božská
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé