uvařila 17. 5. 2012 20:24
zasypeme zbytkem cibule,přidáme všechny tekuté suroviny a pod poklicí pečeme 45minut,podáváme s bramborem,hodí se i rýže
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 5. 2012 20:24
zasypeme zbytkem cibule,přidáme všechny tekuté suroviny a pod poklicí pečeme 45minut,podáváme s bramborem,hodí se i rýže
játra vepřová, brambory, cibule, česnek, libeček čerstvý, kečup sladký, víno červené, soja, kmín celý, pepř mletý, sádlo, bylinky zelené
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky