uvařila 2. 5. 2021 09:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 5. 2021 09:04
vejce, cukr krupice, kůra citronová, sůl, mouka hladká, solamyl, máslo, smetana ke šlehání, créme olé, marmeláda rybízová, vejce, cukr krupice, mouka hladká, solamyl, kakao, kypřící prášek, sůl, máslo, créme olé, čokoláda, mléko, rum, olej
Španělské ptáčky z vepřového masa: Aroma jim dodá pikantní hořčice, barvu tmavá jíška a na stole jsou do hodiny
Sladké nebe v hubě: Nejlepší kynuté koláčky, po kterých se jen zapráší!
Retro okénko: Cikánský krém se dělával jako levnější náhrada pařížské šlehačky. V dortech a moučnících skvěle funguje dodnes