uvařil 21. 11. 2014 16:29
Dort vypadá nejen efektně na pohled, ale také skvěle chutná
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 11. 2014 16:29
Dort vypadá nejen efektně na pohled, ale také skvěle chutná
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hladká, smetana ke šlehání, želatina, maliny, cukr moučkový, bílek, sůl, cukr moučkový, potravinářské barvivo žluté
Proč se linecké těsto trhá? Cukrář Josef Maršálek připomíná zásadní chyby, kterým se ale dá snadno předejít
Staročeská couračka: Ta nejjednodušší polévka z kysaného zelí se smetanou zasytí a zahřeje, kousek klobásky ji navoní
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky