uvařila 26. 8. 2015 19:36
Do upraveného masa prořízneme otvory a naplníme česnekem.Maso utáhneme provázkem, ze všech stran vetřeme zázvor a olej a nejlépe přes noc uložíme do lednice.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 8. 2015 19:36
Do upraveného masa prořízneme otvory a naplníme česnekem.Maso utáhneme provázkem, ze všech stran vetřeme zázvor a olej a nejlépe přes noc uložíme do lednice.
maso jehněčí, česnek, zázvor sušený, olej, olej, máslo, cibule, dobromysl, sůl, voda
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů
Co jí spisovatel Stephen King? Známý autor hororů k životu i k psaní nutně potřebuje cheesecake. Ovšem jeden mu nestačí...
Jablečný závin podle receptu slavné kuchařky Marie Janků-Sandtnerové: Provoněný rumem a skořicí je ozdobou svátečního stolu