uvařila 26. 8. 2015 19:37
V kastrolu rozehřejeme olej s máslem, odpočaté maso prudce po všech stranách opečeme a z kastrolu vyndáme na talíř.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 8. 2015 19:37
V kastrolu rozehřejeme olej s máslem, odpočaté maso prudce po všech stranách opečeme a z kastrolu vyndáme na talíř.
maso jehněčí, česnek, zázvor sušený, olej, olej, máslo, cibule, dobromysl, sůl, voda
Zdravé svačiny do dětské skupiny: Přibalte dětem špenátovou palačinku, zeleninový muffin nebo dýňový koláč
Sezona jablek ještě nekončí. Máme pro vás 10 tipů, jak nejlépe sladké plody jabloní využít
Sladký a voňavý trdelník z ohniště. Dokonalý způsob, jak dětem zpestřit první víkend školního roku