Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
RubyRom uvařila 1. 4. 2025 17:16 Květák pečený v těstíčku s parmazánem (vhodné pro diabetiky) 0 0 Okomentovat
Trochu jiný „smažák“: Smažený sýr feta ve speciálním těstíčku podle receptu řecké šéfkuchařky Marianthi božsky chutná
Holka u plotny radí: Jak na výbornou hrníčkovou bábovku podle babičky Libušky? Díky tomuto receptu ji zvládne každý