uvařila 1. 10. 2016 07:31
povrch koláče zakápněte citronem a posypte směsí třtinového cukru se skočicí /či dalším kořením/
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 10. 2016 07:31
povrch koláče zakápněte citronem a posypte směsí třtinového cukru se skočicí /či dalším kořením/
mouka, máslo, cukr třtinový, prášek do pečiva, sůl, vejce, ořech muškátový, cukr třtinový, citron, skořice mletá, zázvor mletý
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá