uvařil 30. 8. 2013 21:24
ušleháme šlehačku do tuha
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 30. 8. 2013 21:24
ušleháme šlehačku do tuha
vejce, cukr krupice, mouka hladká, kypřící prášek, kakao, olej, jogurt smetanový, pribiňáček vanilkový, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, cukr moučkový, rybíz, kakao granko, ztužovač želatinový
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přepuštěné máslo je čím dál víc populárnější. Říká vám ale něco staročeská surovina šmolc?
Květákové rizoto vás skvěle zasytí, přitom vyjde na pár korun a jeho příprava zabere jen několik minut
Jezte tři banány denně pro zdravější srdce a spánek, radí lékaři. Proč si oblíbit tuhle vitaminovou bombu?