uvařila 5. 2. 2013 18:08
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2013 18:08
maso hovězí mleté, cibule, petrželka, koriandr čerstvý, protlak rajčatový, pasta harissa, koření nové koření mleté, skořice, sůl, pepř, chléb pita, rajče, okurka čerstvá, cibule červená, pasta sezamová, voda, šťáva citronová, sůl
Náš život s celiakií: Bezlepkové cestování aneb Co nás příjemně překvapilo během dovolené v Itálii
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
Růžičková kapusta je nenáročná zelenina, kterou můžete sklízet i v mrazech. Před škůdci ji ochrání postřik a odstraňování plevele