uvařil 9. 8. 2009 19:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 9. 8. 2009 19:49
mouka hladká, mouka polohrubá, cukr moučkový, cukr vanilkový, mléko, olej, vejce, prášek do pečiva, mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo, švestky, cukr moučkový, tuk, mouka hrubá
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Šéfkuchař Pizza Nuova poradil, která rajčata se hodí na skvělé sugo: Seženete je celoročně i u nás, říká
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva