uvařila 14. 8. 2013 23:02
spodní těsto,náplň a druhé těsto
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 8. 2013 23:02
spodní těsto,náplň a druhé těsto
tuk hera, cukr vanilkový, vejce, cukr krupice, mouka hladká, kakao, tuk, mouka hrubá, smetana ke šlehání, jogurt, cukr moučkový, brusinky, želatina, voda
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Vynikající měkké křížaly z jablek zvládnete i bez sušičky. Jde to i v obyčejné troubě, jen je třeba dodržovat správný postup
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Karamelové burisonové hrudky se rozplývají na jazyku. Nejdůležitější je správně připravit karamel a pak nechat hrudky ztuhnout