uvařila 16. 12. 2013 16:15
Část použitých surovin+postup práce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 12. 2013 16:15
Část použitých surovin+postup práce
kaki, sýr mozzarella, slanina anglická, párátka, vejce, víno bílé, mouka hladká, prášek do pečiva, sůl, pepř mletý
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník