uvařila 9. 5. 2013 18:24
Kapra vyfiletujeme a odřezky použijeme na vývar.Porce ryby dáme do nádoby,zalijeme připravenou marinádou,uzavřeme víkem a dáme do lednice odpočinout.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 5. 2013 18:24
Kapra vyfiletujeme a odřezky použijeme na vývar.Porce ryby dáme do nádoby,zalijeme připravenou marinádou,uzavřeme víkem a dáme do lednice odpočinout.
kapr, kefír, zázvor čerstvý, zázvor mletý, česnek, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej
I šlehačka má svá tajemství. Na výrobu té domácí stačí dvě ingredience
Manuál pečení cukroví: Jak používat pečicí papír, na kolik rozžhavit troubu a co s plechem?
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček