uvařila 9. 5. 2013 18:24
Na rozpáleném tuku v pánvi prudce po obou stranách osmahneme,přemístíme na plech s pečícím papírem a dopečeme v troubě
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 5. 2013 18:24
Na rozpáleném tuku v pánvi prudce po obou stranách osmahneme,přemístíme na plech s pečícím papírem a dopečeme v troubě
kapr, kefír, zázvor čerstvý, zázvor mletý, česnek, sůl, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej
Otevírací doba obchodů na státní svátky 5. a 6. července přehledně: Kde bude víkendový provoz a kde si bez potíží nakoupíte?
Holka u plotny radí: Jak na křehké sýrové roládky s nivou a ořechem? Podle tohoto receptu od tety Lidky chutnají skvěle
Francouzské středověké hostiny: Na talířích z tvrdého chleba se podával pečený páv či zvěřina, zeleninou šlechta opovrhovala