uvařil 13. 12. 2015 17:50
Nemusíte se bát, že se tyto masové kotouče v průběhu tepelné úpravy a zejména při obracení rozpadnou. Udrží se pěkně vcelku!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 12. 2015 17:50
Nemusíte se bát, že se tyto masové kotouče v průběhu tepelné úpravy a zejména při obracení rozpadnou. Udrží se pěkně vcelku!
filet z kapra, sůl, pepř černý, kmín drcený, slanina anglická, olej, houby sušené, máslo, cibule, mouka polohrubá, smetana sladká, sůl, pepř bílý mletý, citron, petrželka, kapie
Manuál mražení bylinek: Které můžete dát k ledu a jak na to? Pomůže máslo i vývar
Sváteční Prostřeno: Kuře s mandlovou nádivkou nebo mladé jehněčí s kapustovými brambůrkami? Co si vyberete?
Slupky z cibule do koše nepatří. Využijete je jako koření, uplatní se ve vývaru a vylepší i vařenou rýži