uvařil 13. 12. 2015 17:50
3. Postupně po obvodu přikládejte rybí proužky proložené slaninou. Stočený biftek nakonec oviňte dalšími proužky slaniny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 13. 12. 2015 17:50
3. Postupně po obvodu přikládejte rybí proužky proložené slaninou. Stočený biftek nakonec oviňte dalšími proužky slaniny
filet z kapra, sůl, pepř černý, kmín drcený, slanina anglická, olej, houby sušené, máslo, cibule, mouka polohrubá, smetana sladká, sůl, pepř bílý mletý, citron, petrželka, kapie
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!
Občerstvení na Oktagonu: Pro hosty připravujeme řízky, barevné sushi, krevety i guláš, říká šéfkuchař Lukáš Neckář
Encyklopedie bobulovin: Víte, jak vypadá josta a jak v kuchyni nejlépe využít angrešt, černý bez či rakytník?