uvařila 27. 9. 2009 00:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 9. 2009 00:01
mouka hladká, máslo, cukr krupice, květ muškátový, sůl, smetana ke šlehání, čokoláda hořká, rum, tvaroh plnotučný, cukr moučkový, cukr vanilkový, škrob, rum, cappuccino, sirup javorový, vejce, smetana zakysaná, cukr krupice
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr