uvařil 25. 11. 2012 17:28
V lázni mícháme, dokud se cukr nerozpustí.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 11. 2012 17:28
V lázni mícháme, dokud se cukr nerozpustí.
máslo, mouka hladká, kypřící prášek, sůl, cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, podmáslí, kompot ananasový, kokos strouhaný, bílek, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, máslo, mouka hrubá, jedlé květy
Bílý povlak na jazyku: Co může signalizovat a jak se ho zbavit přírodní cestou?
Snadný chléb z droždí podle Josefa Maršálka: Výbornou chuť zajistí koření a pečivo skvěle doplní i petrželková pomazánka
Čínský nový rok a sedm šťastných jídel: Čínské knedlíčky i jarní závitky přinášejí bohatství, nudle zase dlouhověkost