uvařil 25. 11. 2012 17:30
Vychladlý korpus potřeme po povrchu a dozdobíme podle fantazie a schopností
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 11. 2012 17:30
Vychladlý korpus potřeme po povrchu a dozdobíme podle fantazie a schopností
máslo, mouka hladká, kypřící prášek, sůl, cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, podmáslí, kompot ananasový, kokos strouhaný, bílek, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, máslo, mouka hrubá, jedlé květy
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 4. 10. 2024 21:38
Co se jedlo na Moravě v době příchodu Cyrila a Metoděje? Hospodyňky připravovaly kaše z luštěnin a chleba „solily“ popelem
Novoroční čočka: Víte, jak ji správně připravit a kterými bylinkami dochutit?
Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář