uvařil 25. 11. 2012 17:30
Vychladlý korpus potřeme po povrchu a dozdobíme podle fantazie a schopností
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 25. 11. 2012 17:30
Vychladlý korpus potřeme po povrchu a dozdobíme podle fantazie a schopností
máslo, mouka hladká, kypřící prášek, sůl, cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, podmáslí, kompot ananasový, kokos strouhaný, bílek, cukr moučkový, cukr vanilkový, máslo, máslo, mouka hrubá, jedlé květy
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Jak na perfektní zapečené brambory, aby byly uvnitř šťavnaté a zvenku křupavé? Vláčnost zajistí smetana, o křupavost se postará sýr
Babiččina kmínová polévka: Voňavá dobrota jen z pár ingrediencí, které běžně máte doma. Opečený chleba dodá vydatnost