uvařila 1. 6. 2013 16:21
A redukujeme do medové konzistence
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 6. 2013 16:21
A redukujeme do medové konzistence
cibule, česnek, olej olivový, cukr třtinový, sirup javorový, káva instantní, ocet balsamiko, chilli paprika čerstvá, tymián, sůl
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Cibulová omáčka 5x jinak: Klasická M. D. Rettigové, ošizená bez vývaru, luxusní s jehněčím nebo ta podle Jamieho Olivera
Připravte si domácí kandované ovoce sladké jako med. Při vánočním pečení ho oceníte!
Retro vaření s Kristinou: Co milovala prvorepubliková smetánka? Hitem byly ústřice!