uvařila 26. 10. 2009 13:50
1 rybízová Galaretka, 150 ml vody, 400 ml kefíru, piškoty, rybízový kompot, na horní vrstvu 250 ml rybízové šťávy a 10 g sypké želatiny
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 10. 2009 13:50
1 rybízová Galaretka, 150 ml vody, 400 ml kefíru, piškoty, rybízový kompot, na horní vrstvu 250 ml rybízové šťávy a 10 g sypké želatiny
Bubble and squeak: Slavný britský pokrm z brambor a zbytků „co dům dal“ báječně chutná, je snadný na přípravu a navíc levný
Když se spojí whisky se smetanou…vznikne dokonalý sváteční likér irish cream
Původní pudink vypadal jako jelito. Ten práškový vymyslel britský chemik pro svou ženu