uvařila 26. 6. 2013 20:35
Druhý den překlopíme na talířek,dozdobíme podle své chuti a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2013 20:35
Druhý den překlopíme na talířek,dozdobíme podle své chuti a podáváme
kompot ananasový, kefír, mléko, želatina, cukr moučkový, čokoláda margot, olej, čokoláda margot, ananas
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?