uvařil 17. 1. 2013 16:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 1. 2013 16:30
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, voda, prášek do pečiva, vejce, cukr, mouka, olej, voda, prášek do pečiva, mléko, mouka polohrubá, tyčinka ledové kaštany, cukr krystal, pudink čokoládový, tuk ztužený, máslo, mléko sušené, cukr moučkový, olej, sirup pšeničný, voda, aroma, potravinářské barvivo, marmeláda rybízová, banán, white icing hmota
7 tipů, jak na ten nejlepší velikonoční mazanec: Takhle nepopraská a bude nádherně nadýchaný!
Tarte Tatin: Slavný obrácený koláč vznikl omylem, dnes má i svůj vlastní oficiální fanclub
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník