uvařila 23. 7. 2011 12:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 7. 2011 12:34
mouka hrubá, cukr moučkový, vejce, voda, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, želatina, salko, máslo, mléko sušené, cukr moučkový, tuk 100%, voda, potravinářské barvivo růžová, čokoláda
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí