uvařila 3. 3. 2011 17:51
Kmínová kuřecí stehna na hříbkách a hořčici
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 3. 2011 17:51
Kmínová kuřecí stehna na hříbkách a hořčici
stehno kuřecí, houba hřib, olej, cibule, česnek, kmín celý, hořčice plnotučná, bujón slepičí, sůl, voda, zelenina
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku