uvařila 11. 3. 2012 10:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 3. 2012 10:09
vejce, cukr krupice, voda, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, jablko, koření na svařené víno, skořice mletá, rum, marmeláda meruňková, pudink vanilkový, voda, cukr vanilkový, mléko, kokos, cukr moučkový, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky
Jak na dokonalý vepřový guláš s povidly: Ta švestková mu dodají výbornou chuť i barvu
Jak si připravit slaný bramborový závin: Využijte listové nebo bramborové těsto a naplňte ho zásobami z lednice
Vláčná a křupavá pizza jako z pizzerie: Připravit těsto je snadné i pro kuchařského začátečníka, při pečení je nejdůležitější správná teplota